Jamie Strauss

Chief Executive Officer & Founder

Digbee

Resourcing Tomorrow
Jamie Strauss

Jamie Strauss

Chief Executive Officer & Founder

Digbee

Jamie has a passion for the mining sector and a clear determination to improve its perception in society through positive action and effective communication. With over 30 years experience within mining finance and over a decade leading companies as an independent director, he boldly launched Digbee with the encouragement and endorsement of major financial stakeholders.                   

Digbee provides a right-sized, standardised and future-looking set of ESG frameworks for the sector. Supported by an independent assessment and communicated through easy-to-understand disclosure, Digbee provides financial and other stakeholders with a means to engage on key topics and credibly track ESG. 

Jamie Strauss

Related Articles and Documents

Presenting on

Select Timezone
  • 08:30
  • Tue, 28 Nov
  • 08:30 - 11:30 GMT
  • |
  • 180 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
  • |
  • Resourcing Tomorrow Theatre

Redefining the Mining Value Chain for the Energy Transition to a Low-Carbon Economy

  • 08:30 - 08:35
  • |
  • 5 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Welcome from the Organiser
  • 08:34 - 08:45
  • |
  • 11 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Joseph Majkut
  • 08:45 - 08:55
  • |
  • 10 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Ministerial Keynote
  • 08:55 - 09:15
  • |
  • 20 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Ministerial Keynote
  • 09:15 - 09:40
  • |
  • 25 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Keynote Address: View from a Leading Major – How can the Industry Better Resource Tomorrow?
  • 09:40 - 10:05
  • |
  • 25 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Keynote Fireside Chat: Evy Hambro – What is the Role of a Leading Institutional Investor in Resourcing Tomorrow?
  • 10:05 - 10:20
  • |
  • 15 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Fireside Chat: Energy Transition raw materials sourcing and supply in a complex and changing geopolitical world order
  • 10:20 - 10:30
  • |
  • 10 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Prime Ministerial Keynote
  • 10:25 - 10:45
  • |
  • 20 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
Ministerial Address: Kingdom of Saudi Arabia
  • 10:50 - 11:20
  • |
  • 30 min
  • |
  • Tue, 28 Nov
In Conversation: Frank Giustra and Dominic Barton
  • 08:40
  • Thu, 30 Nov
  • 08:40 - 11:40 GMT
  • |
  • 180 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
  • |
  • Resourcing Tomorrow Theatre

Driving Financial, Technological, Social and Government Collaboration, Trust and Innovation to Enable the Mining Innovation Ecosystem of the Future

  • 08:40 - 08:50
  • |
  • 10 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Opening Remarks from Organiser
  • 08:50 - 09:00
  • |
  • 10 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Session Chair’s Opening Remarks
  • 09:00 - 09:40
  • |
  • 40 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Keynote Panel: Trust Is the Most Precious of All Commodities – How Can It Be Built Throughout the Entire Mining Value Chain?
  • 09:40 - 10:00
  • |
  • 20 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Fireside Chat
  • 10:00 - 10:40
  • |
  • 40 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Keynote Panel: How Can Mining Appeal More to Green Funds and Non-Traditional Resource Investors?
  • 10:40 - 11:20
  • |
  • 40 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Panel Discussion: M&A Outlook for the Next 12 Months – Where Are the Key Trends and Opportunities We Are Seeing?
  • 11:20 - 11:40
  • |
  • 20 min
  • |
  • Thu, 30 Nov
Fireside Chat